70 203 206

Fair Erhvervsoptik

Arbejdsmiljø

Når du og din arbejdsplads bestiller uvildig rådgivning hos os, får I en samlet pakke, der skaber bedre betingelser for et godt arbejdsmiljø.

Fair erhvervsoptik tilbyder ikke salg af hverken skærmbriller eller kontorstole. Vi kommer altså ikke ud til jer som sælgere, men som rådgivere. Dermed kan du være sikker på at få en troværdig vurdering af jeres behov. Vi tjener nemlig ikke en krone ekstra på at konkludere, at der er brug for at investere i en bedre stol, supplere med en bordlampe eller købe skærmbriller til medarbejderne.

Tværtimod har vi flere gange oplevet, at medarbejdere er blevet rådgivet forkert af deres brilleforretning. Dér er optikerne først og fremmest sælgere, og det kan smitte af på, hvor hurtige de er til at anbefale skærmbriller.

Mere om skærmbriller

Sådan skaber vi et godt arbejdsmiljø

Vi tager ud til virksomheder og gennemgår jeres arbejdsplads i forhold til siddestillinger, højde på skrivebordene, indstillinger af kontorstole, lysforhold og grundergonomi. Desuden tilbyder vi en screening af synet, hvis du eller din kollega går og overvejer, om I måske har brug for skærmbriller.

Vi opmåler og indstiller din arbejdsplads, så du sidder mest hensigtsmæssigt foran computeren. Ved hjælp af en lysmåling vurderer vi, om der er for stor kontrast mellem skærmens lys og lyset i kontoret.

Og vi giver gode råd om, hvordan du og dine kollegaer selv kan optimere jeres arbejdsstilling i løbet af dagen. Desuden får du en individuel synstest, der giver en uvildig konklusion på, om du har brug for (skærm)briller for at få et godt arbejdsmiljø.

Oplever du gener såsom nakkesmerter, trætte og irriterede øjne eller ondt i ryggen på jobbet? Så er der ekstra grund til at få undersøgt årsagen, inden generne bliver kroniske og ender med sygefravær.

Mere om arbejdsstillinger

Du kan selv forbedre dit arbejdsmiljø

Der er flere ting, du selv kan gøre, hvis du gerne vil forbedre dit arbejdsmiljø. Her kommer nogle tips:

  • Luft ud flere gange om dagen. Det giver bedre koncentration og mindsker risikoen for, at du og kollegaerne får hovedpine.
  • Skift siddestilling og ryk dig rundt på stolen. Har du et hæve-sænkebord på kontoret, så udnyt det og hæv dit bord, så du skal op og stå flere gange i løbet af dagen.
  • Kig jævnligt væk fra computeren, så dine øjne bedre kan slappe af.
  • Brug din computermus så lidt som muligt.
  • Prøv vores online synstest og se, om du har behov for briller.
  • Tal dæmpet, så I mindsker støjgener.
Mere om skærmbriller

Ønsker du et møde med os?

Footer formular
crossmenuchevron-down