Fair Erhvervsoptik

Skærmbriller og symptomer

Har du gener såsom trætte øjne, hovedpine eller ømme muskler i løbet af din arbejdsdag? Det kan være symptomer på, at du har brug for enten skærmbriller eller en mere hensigtsmæssig arbejdsstilling. Her kan du læse vores artikler om, hvad du kan gøre, hvis du oplever symptomer, som muligvis kan afhjælpes med skærmbriller.

Gør noget ved hovedpinen og de trætte øjne

Skærmbrille-symptomer kan være hovedpine i panden, nakkesmerter, ondt i ryggen og trætte øjne. De samme symptomer kan dog også skyldes, at du har en ergonomisk dårlig arbejdsstilling, når du sidder foran computeren. Trætte øjne kan eksempelvis både skyldes et behov for skærmbriller, at du blinker for lidt, eller at lyset omkring dig er for skarpt eller for svagt at arbejde i.

Hovedpine bag øjnene eller i tindingen opstår, hvis synet er udfordret, hvis du har anstrengte øjne, der trænger til briller eller hvis du ikke sidder med afslappede skuldre og nakke foran skærmen. På samme måde kan rygsmerter og ondt i nakken både være skærmbrille-symptomer og et symptom på, at du af andre årsager sidder med bøjet ryg eller med en dårlig nakkestilling. Vi gennemgår både jeres arbejdsstillinger og jeres øjne, når vi giver vores vurdering af, hvorfor disse symptomer opstår.

FAIR Vidensbank

FAIR Vidensbank er artikler fra os til dig. Emnet er symptomer og gode råd til, hvordan du kan få en genefri arbejdsdag.

Hvornår skal virksomheden betale for skærmbriller?

Hvordan kommer du igang med skærmbriller?

En kommunes historie om skærmbriller

Vil du vide mere om Fair erhvervsoptik?

Har du interesse i at høre mere om opmåling, skærmbriller, symptomer og de nyeste regler? Så kan vi anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Ønsker du en aftale om uvildig opmåling?

Så er du velkommen til at kontakte Fair erhvervsoptik på tlf.: 70 203 206. Vi har åbent mandag til fredag fra 8:30 – 16:30. Du også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen.

Kontakt os på 7020 3206