70 203 206

Fair Erhvervsoptik

Skærmbriller og symptomer

Gå til tidsbestilling

Gør noget ved hovedpinen og de trætte øjne

Skærmbrille-symptomer kan være hovedpine i panden, nakkesmerter, ondt i ryggen og trætte øjne. De samme symptomer kan dog også skyldes, at du har en ergonomisk dårlig arbejdsstilling, når du sidder foran computeren. Trætte øjne kan eksempelvis både skyldes et behov for skærmbriller, at du blinker for lidt, eller at lyset omkring dig er for skarpt eller for svagt at arbejde i.

Hovedpine bag øjnene eller i tindingen opstår, hvis synet er udfordret, hvis du har anstrengte øjne, der trænger til briller eller hvis du ikke sidder med afslappede skuldre og nakke foran skærmen. På samme måde kan rygsmerter og ondt i nakken både være skærmbrille-symptomer og et symptom på, at du af andre årsager sidder med bøjet ryg eller med en dårlig nakkestilling. Vi gennemgår både jeres arbejdsstillinger og jeres øjne, når vi giver vores vurdering af, hvorfor disse symptomer opstår.

FAIR Vidensbank

FAIR Vidensbank er artikler fra os til dig. Emnet er symptomer og gode råd til, hvordan du kan få en genefri arbejdsdag.

Hvornår skal virksomheden betale for skærmbriller?
Læs mere
Hvordan kommer du igang med skærmbriller?
Læs mere
En kommunes historie om skærmbriller
Læs mere

Vil du vide mere om Fair erhvervsoptik?

Har du interesse i at høre mere om opmåling, skærmbriller, symptomer og de nyeste regler? Så kan vi anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Ønsker du en aftale om uvildig opmåling?

Så er du velkommen til at kontakte Fair erhvervsoptik på tlf.: 70 203 206. Vi har åbent mandag til fredag fra 8:30 – 16:30. Du også velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen.

crossmenuchevron-down